Skip to main content

Vores ydelser

VI SKABER VEJEN
FOR DIN VÆKST &
SALGSSUCCES

Vores eksperter i salg vil i samarbejde med dig og din virksomhed udvikle en effektiv salgsstrategi, der er skræddersyet til dine mål og målgrupper.
Kontakt os i dag

Outsource salgsarbejdet
til branchens stærkeste salgshus

Kontakt os i dag

At etablere et stærkt salgsteam internt i jeres virksomhed er en omkostningsfuld og langsigtet strategi. I mange tilfælde kan det føre til frustrationer over manglende performance, fejlrekrutteringer og dyre provisionsløsninger. Omvendt, hvis det går godt, kan dit salg ende med at stå skrøbeligt og afhængigt af enkelte personer.

Med Copenhagens Sales, som jeres eksterne salgsafdeling, slipper I for at bruge tid, energi og ressourcer på alt det lavpraktiske ved salgsarbejdet, og I kender alle udgifter på forhånd.

60

Salgskonsulenter

5.000

Salg månedligt

10

Års erfaring

Gennemsigtighed og målbare resultater er altafgørende

Det vigtigste i vores samarbejde er, at du føler dig tryg og har tillid til vores arbejde. Det sikrer vi med 100% gennemsigtighed i jeres personlige dashboard. Her vil I, i realtid, kunne følge med i, hvordan vi performer ud fra de målsætninger, vi i fællesskab har opsat. Uanset om det er antal opkald, bookede møder eller konkrete salg.

Kort fortalt får I:

 • Løbende afrapporteringer og/eller statusmøder
 • Deling af vigtig produkt- og/eller målgruppeindsigt fra salgsarbejdet
 • Personligt dashboard med opdateringer i realtid.

Er du klar til at tage det næste skridt for at øge din salgssucces?

Vi er klar til at hjælpe dig med at skræddersy den rigtige salgsløsning til din virksomhed. Lad os tage en indledende snak og se, om der er et match.

  Kontakt
  Adresse

  Bygmestervej 10, 3 sal
  2400 København NV
  CVR: 35890513

  Åbningstider

  Man – Fre 9:00 – 16.30