Skip to main content

Tusind tak for din ansøgning

Vi glæder os til at hilse på dig, og få en snak om mulighederne.
Om et øjeblik modtager du en SMS med flere informationer.

Læs også nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar nedenfor.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Kort efter, du har sendt din ansøgning, modtager du en SMS med informationer omkring vores første opkald til dig.
Vi bestræber os altid på at ringe til dig indenfor én arbejdsdag for at snakke nærmere om mulighederne, og for at se om der er et match.

Hvordan foregår opstart og oplæring?

For at du kan få succes i salgsarbejdet, kræver det naturligvis grundig oplæring.
Som det første vil du blive oplært i psykologien bag salg, at håndtere indvendinger, og hvordan du løser de forskellige udfordringer, der kan opstå undervejs.

Oplæringen er et vigtigt led i din personlige- og faglige udvikling til at blive en dygtig sælger. Det giver dig modstandsdygtighed, selvtillid, kommunikationsevner og evnen til at tænke hurtigt.

Oplæringen er obligatorisk, også selvom du allerede har salgserfaring.
Der er mange forskellige måder at gribe salg an på, og det er vigtigt at du bliver oplært i de værdier, vi som virksomhed gerne vil stå inde for.

Hvordan er den sociale virksomhedskultur?

Vores sociale virksomhedskultur er noget af det, vi er mest stolte af. Med et team på 50+ medarbejdere, føler vi os som virksomhed også forpligtede til at investere i sociale events, for at opretholde en “familie”-følelse i teamet.

Hver anden uge afholder vi fredagsbar, hvor vi sætter tid af til alt andet end arbejde. Derudover afholder vi større sociale events flere gange i løbet af året.