Skip to main content

Karriere

BLIV EN DEL AF VORES

KOMPETENTE & DYNAMISKE SALGSTEAM

Stærk i salg · Stærk i sammenhold

Start din salgskarriere
hos Copenhagen Sales

Har du konkurrencegenet og en vindergejst? Hos Copenhagen Sales giver vi dig muligheden for at udfolde dit potentiale og blive en del af vores pulserende og dynamiske salgshold. Vi er altid på udkig efter dedikerede og passionerede spillere, der er klar til at skabe succes for vores kunder, os – og ikke mindst sig selv.

Vi er stolte af vores dedikerede og mangfoldige team, der deler vores kultur og værdier om resultatorienteret tilgang, stærk holdånd og den gode kunderelation.

Som en del af salgsteamet hos Copenhagen Sales, kan du forvente:

 • Konkurrencedygtig løn som afspejler din performance
 • Muligheder for karriereudvikling
 • Trænings- og opkvalificeringsmuligheder
 • Et positivt og samarbejdsvilligt arbejdsmiljø
 • Spændende projekter og udfordringer.

Hvordan er det at arbejde
hos Copenhagen Sales?

Ledige stillinger

Hold øje med vores aktuelle jobopslag på denne side. Du er altid velkommen til at søge uopfordret, og du kan læse mere om vores opslåede stillinger nedenfor.

Filter

Bliv en del af Danmarks
bedste salgsteam

Skal du med på holdet?

Vi søger altid dygtige kandidater inden for field- & telemarketing. Hvis du brænder for at arbejde i et dynamisk miljø, er ansvarsfuld, og trives med fleksible arbejdstider, samtidig med at du elsker variation i arbejdsopgaver og mødet med nye udfordringer og mennesker, så send os endelig en ansøgning.

Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi søger kun fuldtidsansatte på nuværende tidspunkt

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan foregår opstart og oplæring?

  For at du kan få succes i salgsarbejdet, kræver det naturligvis grundig oplæring.
  Som det første vil du blive oplært i psykologien bag salg, at håndtere indvendinger, og hvordan du løser de forskellige udfordringer, der kan opstå undervejs.

  Oplæringen er et vigtigt led i din personlige- og faglige udvikling til at blive en dygtig sælger. Det giver dig modstandsdygtighed, selvtillid, kommunikationsevner og evnen til at tænke hurtigt.

  Oplæringen er obligatorisk, også selvom du allerede har salgserfaring.
  Der er mange forskellige måder at gribe salg an på, og det er vigtigt at du bliver oplært i de værdier, vi som virksomhed gerne vil stå inde for.

  Hvordan er den sociale virksomhedskultur hos Copenhagen Sales?

  Vores sociale virksomhedskultur er noget af det, vi er mest stolte af. Med et team på 50+ medarbejdere, føler vi os som virksomhed også forpligtede til at investere i sociale events, for at opretholde en “familie”-følelse i teamet.

  Hver anden uge afholder vi fredagsbar, hvor vi sætter tid af til alt andet end arbejde. Derudover afholder vi større sociale events flere gange i løbet af året.

  Hvilke kompetencer og erfaring kræver jobbet?

  Erfaring inden for salg er en fordel, men ikke et krav.
  For os vægter personlighed højest, og med det rigtige mindset kommer du længst.

  Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan lide at snakke med mennesker og har en positiv og imødekommende attitude, og med vores oplæringsforløb skal du nok få de basale redskaber til at kunne sælge.

  Derudover skal du blot have en naturlig interesse og nysgerrighed for salgsfaget, elske at blive udfordret – og hvis du motiveres af at se din udvikling – så er vi et match.

  Kontakt
  Adresse

  Vesterbrogade 149, st. bygn. 9
  1620 København V
  CVR: 35890513

  Åbningstider

  Man – Fre 9:00 – 16.30